Tel: (+32) (0) 476 53 49 19
Neem contact op met de Baron

Welkom bij B&B De Baron, Antwerpen

Bed & Breakfast De Baron in hartje Antwerpen is uw logeeradres voor luxe, rust en verwennerij.
En dat allemaal op een steenworp afstand van alle attracties. Kom binnen in ons prachtige herenhuis en ontdek onze thema suites.

bekijk onze suites reserveren

Ontdek onze luxe b&b thema suites


Het drie verdiepingen tellende barokke herenhuis met veel authentieke ornamenten, hoge plafonds en prachtige lichtinval is al een belevenis op zich. Wij bieden u luxe suites, met ieder een bijzonder thema. Iedere suite heeft een queen size bed en een weelderige badkamer met ligbad. Ook een koelkastje, tv én wifi ontbreken uiteraard niet. Uw met zorg samengesteld ontbijt serveren wij gratis in de historische ontbijtkamer.
 


Een luxe b&b in het centrum van Antwerpen


Shopping avenue De Meir, de Antwerpse Zoo, de Joodse Diamantwijk, de alom bekende vogeltjesmarkt of de terrassen op de Groenplaats; u loopt er vanaf Bed & Breakfast De Baron zo naar toe. Ook kunt u uw auto in de nabij gelegen parkeergarage zorgeloos parkeren. Bed & Breakfast De Baron zit om de hoek van het busstation en op 5 minuten lopen van het Centraal Station en de Zoo.

 

 


Beleef Antwerpen volgens B&B De Baron


Zowel nieuwkomers als frequente bezoekers zullen het er over eens zijn: de stad Antwerpen verveelt nooit. Het scala aan musea, theaters, luxe winkels, (antiek)markten, restaurants en uitgaansgelegenheden garanderen volop vertier.  Graag laten wij u de stad volgens De Baron zien. Houd daarom onze tips over Antwerpen in de gaten. Ook vertellen wij u graag persoonlijk over bijzondere locaties en events.