Tel: (+32) (0) 476 53 49 19
Neem contact op met de Baron

Don Edmundo - B&B suite Antwerpen

Eigenaren Luc en Carmel zijn verwoed antiekverzameleraars en dat zie je terug in zowel de luxe suites als de rest van het bijzonder sfeervol ingerichte herenhuis. De luxe b&b suites hebben een geheel eigen en bijzonder thema. In iedere kamer treft u antieke meubels en curiosa aan. Het heerlijke queensize (hemel)bed met hoog-kwalitatieve matras, de luxe badkamer, de velours gordijnen en klassieke muziekklanken zorgen voor een prettige, nostalgische en ongedwongen sfeer.
Iedere kamer heeft een queensize bed, een luxe badkamer (comfortabel ligbad, douche en toilet), wifi voor draadloos internet, een koelkastje, haardroger, tv en een radio/cd-speler.

Een smakelijk ontbijt wordt in de historische ontbijtkamer geserveerd; tijden zijn in overleg. Suiteprijzen zijn altijd inclusief ontbijt.

 

Over deze Suite

Don Edmundo is door vele bezoekers al bestempeld tot de meest romantische suite van De Baron. De rode-roze kleuren van de kamer in combinatie met de donkere koloniale meubelen creëren een sprookjesachtige sfeer. Niet op de laatste plaats door het riante en heerlijk slapende hemelbed. Tevens is het oorspronkelijke bad van het huis in originele staat bewaard gebleven.

 

reserveer suite beleef antwerpen

B&B Suites & Prijzen

Ma t/m Do:    
€ 107,- per nacht voor 1 persoon
 
Ma t/m Do:    
€ 119,- per nacht voor 2 personen
 
Vr t/m Zo:    

€ 129,- per nacht voor 1 of 2 personen

** + toeristenbelasting: 3,00 €  pp/nacht vanaf  01/01/2020

 


Suite's furniture

Each suite has a king-sized bed, a deluxe bathroom with comfortable bath, douche and toilet.
Wifi for wireless internet, a fridge, a hairdryer, tv and a radio/cd-player are also available.