Tel: (+32) (0) 476 53 49 19
Neem contact op met de Baron

Lady Lucy - B&B suite Antwerpen

Eigenaren Luc en Carmel zijn verwoed antiekverzameleraars en dat zie je terug in zowel de luxe suites als de rest van het bijzonder sfeervol ingerichte herenhuis. De luxe b&b suites hebben alle een geheel eigen en bijzonder thema. In iedere kamer treft u antieke meubels en curiosa aan. Het heerlijke queensize (hemel)bed met hoog-kwalitatieve matras, de luxe badkamer, de velours gordijnen en klassieke muziekklanken zorgen voor een prettige, nostalgische en ongedwongen sfeer.
Iedere kamer heeft een queensize bed, een luxe badkamer (comfortabel ligbad, douche en toilet), wifi voor draadloos internet, een koelkastje, haardroger, tv en een radio/cd-speler.

Een smakelijk ontbijt wordt in de historische ontbijtkamer geserveerd; tijden zijn in overleg. Suiteprijzen zijn altijd inclusief ontbijt.

 

Over deze Suite

De gehele inrichting van de luxe suite Lady Lucy komt uit Engeland.  De prachtige patronen en aandacht voor detail is karakteristiek voor deze kamer. Wist u niet beter dan waande u zich zo in een Engels landhuis ergens op het platteland van Wales.

 

reserveer suite beleef antwerpen

B&B Suites & Prijzen

Ma t/m Do:    
€ 90,- per nacht voor 1 persoon
 
Ma t/m Do:    
€ 99,- per nacht voor 2 personen
 
Vr t/m Zo*:    

€ 105,- per nacht voor 1 of 2 personen
*Weekend: Enkele nacht + € 10,-

** + toeristenbelasting: 2,50 €  pp/nacht vanaf  01/01/2014

Suite voorzieningen

Deze suite heeft een queensize bed, een luxe badkamer (comfortabel ligbad, douche en toilet), wifi voor draadloos internet, een koelkastje, haardroger, tv en een radio/cd-speler.